Royal Living | Bedrijf in media
Review op TROS Radar

Bij het verkrijgen van onze kavel in Almere, zijn we op zoek gegaan naar een aannemer. Dit viel ons zwaar tegen. Respectievelijk Bomont bouw te Emmen en Z&S Wonen uit Zaandam zijn door wanbeleid failliet gegaan en daardoor samen met vele andere gezinnen flink financieel gedupeerd geraakt. Als een geschenk zijn we bij via via in contact gekomen met aannemersbedrijf Royalliving uit Urk.

Lees meer...
 
Bos, water en rust in Villawijk Vogelhorst

systeembouw-almereJos (50) en Willy (50) Bennes en hun twee kinderen Remon (24) en Michelle (21) verhuisden van Wijk bij Duurstede naar Vogelhorst in Almere-Hout om hun droom te realiseren. Jos: “We zochten bos, water en rust. Maar dit konden we niet in de buurt van Wijk bij Duurstede vinden.” Bos, water en rust vonden ze wel in Villawijk Vogelhorst in Almere-Hout.

De familie Bennes was in eerste instantie geïnteresseerd in een bestaande woning in Vogelhorst. Toen de verkoper vertelde over zijn eigen bouwplannen in Vogelhorst II, dachten Jos en Willy meteen aan hun eigen droom.
 

De droom
Jos: “Zelf bouwen is al dertig jaar een droom van ons. Je kunt precies ontwerpen wat je wil, zonder de concessies te doen die je moet doen bij een bestaand huis”. Jos en Willy startten met een inventarisatie van hun wensen.“Na een heel aantal huizen te hebben bekeken, hebben wij daaruit ons eigen huis gedistilleerd. We wilden een huis wat redelijk traditioneel van opzet is, met veel details en speelse hoeken in huis.” Jos en Willy vroegen vier offertes aan bij verschillende aannemers waaronder ook aannemers voor cataloguswoningen.

Lees meer...
 

Direct Contact!

Vul hieronder uw vraag of berichtje in!